Posted: 2 yrs
A Riches of India nyerőgép az osztrák Novomatic cég népszerű játéka. A slot nem az első évben az érdeklődés a játékosok körében online kaszinók. Népszerűségét a látványos kialakításnak, a hozzáférhető vezérlésnek és a magas hozamnak köszönheti. Az RTP készülék 96%, és az átlagos varianciával együtt hozzájárul a játék népszerűségéhez a szerencsejátékosok körében. Ezen túlmenően, a kiterjesztett fogadási tartomány a nagy játékosok érdeklődését is kiváltja.

Hogyan kell játszani Riches of India
A gép játéktere egy klasszikus 5x3-as formátumú, a Gaminator Slots kollekció minden játékára jellemző vezérlőpanellel. A játékos legfeljebb kilenc sort választhat. Minden nyeremény növelhető a kockázatos játékban, amelyet piros/fekete formátumban játszanak. Szükség esetén a szerencsejátékosoknak lehetőségük van arra, hogy az automatikus üzemmódot a pörgetések meghatározott számának beállítása nélkül indítsák el. A további beállítások lehetővé teszik a hang kikapcsolását és a képernyőkép méretének növelését.

A Treasure of India nyerőgép szimbólumai
A gép szimbólumkészlete játékkártyákból és tematikus képekből áll. A tízestől az ászig terjedő kártyakombinációkkal 5-200 tétet nyerhetsz aktív vonalonként. A kastélyok, elefántok és keleti szépségeket ábrázoló szimbólumok akár 2000 tétet is kereshetnek a casino paysafecard.

Szóródás
Egy kígyóbűvölő által használt edény képe, Scatterként működik. Ez a szimbólum nem fizet. Egyetlen funkciója a nyereményjáték aktiválása. Akkor válik elérhetővé, ha három vagy több scatter jelenik meg a mezőn.

Wild
A vad szimbólum a játékgépben Treasures of India a kígyóbűvölő képe. A vad szimbólum a scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít. Ez egyben a legdrágább kép is a játékban. Öt Wild kombinációja aktív vonalonként 5000 tétes nyereményt jelent.

Nyerő vonalak a Riches of India játékban
A kilenc nyerővonal mindegyike egy nyerővonalnak számít, ha ugyanazok a szimbólumok szerepelnek a játékban. Ezek közül az elsőnek a bal szélső tárcsán kell lennie. Ha egy soron több nyerő kombináció is előfordul, akkor csak a legmagasabb nyerő kombináció kerül kifizetésre. Ha több nyeremény különböző vonalakon történik, a nyeremények összeadódnak.

Bónusz Freespins nyerőgép Treasures of India
A gép bónusz köre ingyenes pörgetésekből áll. Kezdetben a számuk 15. A szükséges számú scatter szimbólum újbóli megjelenése azonban további 15-öt ad a fennmaradó ingyenes pörgetésekhez. Az ingyenes pörgetések alatt egy speciális vadszaporító mód aktív. Ha nyerő kombináció jön létre, és legalább egy Wild jelenik meg a mezőben, a nyeremény megnő. A véletlenszerű szorzó pedig a scatterek számától függ:

három Snake Chargers aktiválja a 3x és 5x szorzókat;
négy - 3x, 5x és 10x;
öt - 3x, 5x, 10x és 25x.

Fontos hozzátenni, hogy ha több scatter van, mint amennyi eredetileg volt, a nyereményjáték meghosszabbításához véletlenszerű szorzók adódnak. Ez a formátum hozzájárul a gyakori meredek dobásokhoz, amint azt a játékosok véleménye és a Riches of India játékfolyamai is bizonyítják.

Kapcsolódó források:

Reel Attraction nyerőgép áttekintés
Red Dog nyerőgép áttekintés
Red Flag Fleet nyerőgép áttekintés
Riches of Cleopatra nyerőgép áttekintése
Share on my timeline