Nieuw Bayern Munich 2023-2024 Voetbalshirts

Comments · 11 Views

2023-2024 Bayern Munich Voetbalshirts,Goedkope Harry Kane Bayern Munich Voetbalshirts

Voetbalshirts Sale Nederland, Bayern München heeft Max Eberl aangesteld als sportief directeur, maanden nadat hij werd ontslagen als sportdirecteur van RB Leipzig. De 50-jarige was 14 jaar lang sportdirecteur bij Borussia Mönchengladbach voordat hij in 2022 naar Leipzig kwam. Leipzig ontsloeg hem in september nadat berichten hem in verband brachten met een overstap naar Bayern, dat moeite heeft om een 12e plaats op rij te winnen. Bundesliga-titel.
Goedkope voetbalshirts kids, De Beieren eindigen misschien nog steeds op 86 punten, maar dat zou een koude troost zijn als Bayer Leverkusen – momenteel leider op acht punten aan de top van de ranglijst – de Bundesliga-titel pakt. En natuurlijk als Bayern opnieuw uit de Champions League wordt gehaald. Hoofdcoach Thomas Tuchel is vanwege recente resultaten al op weg de deur uit. Het bijlzwaaien mag daar echter niet gebeuren. Max Eberl, de nieuwe sportief directeur van de Münchense giganten, heeft gesproken over de toekomst van een van hun huidige sterren.Nieuw Bayern Munich 2023-2024 Voetbalshirts Nieuw Bayern Munich 2023-2024 Voetbalshirts
Andy Robertson van Liverpool komt naar voren als transferdoelwit voor Bayern München... met de linksback hun TOP-keuze om Alphonso Davies te vervangen na het 'mondelinge akkoord' van Real Madrid met de Canadees. Bayern beseft dat het een grote uitdaging zou zijn om Robertson weg te halen bij Anfield, maar is vastbesloten een vervanger van topklasse aan te trekken en legt daarom de lat hoog. Robertson, die in 2017 voor een koopje van acht miljoen euro overkwam van Hull City, is een enorm populair figuur bij Liverpool en heeft onder Jürgen Klopp een cruciale rol gespeeld in het succes van de club.

Comments